Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe ciasteczka, które wszystkim smakują bez względu na wiek i okazję ich konsumpcji:)
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 220
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 77
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 110
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 220
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 77
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 110
Składniki
Margarynę, cukier, cukier waniliowy i żółtka rozetrzeć. Stopniowo dodawać mąkę aż zrobi się jednolita masa. Dodać kakao i wiórki kokosowe.
Z masy formować kuleczki wielkości orzecha włoskiego. Nagrzać piekarnik do 180 stopni i piec ok. 10 minut. Jeśli ciasteczka już wystygna można je posypać cukrem pudrem.