Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Praliny o ciekawym, wykwintnym smaku
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113044
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 762
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 572
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113044
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 762
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 572
Składniki
Daktyle oraz rodzynki zalewamy wrzątkiem i odstawiamy na 30 minut. Musli rozdrabniamy w malakserze. Dodajemy daktyle, rodzynki, kakao i miksujemy do połączenia składników. Z gotowej masy lepimy kulki i obtaczamy w wiórkach kokosowych. Gotowe praliny musimy umieścić w lodówce na 20 minut. Podajemy na talerzu z jagodami i malinami polane polewą czekoladową.