Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser z serków i galaretek w szklankach z efektownym ulożeniem składników
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 845
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5814
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9633
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 291
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 845
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5814
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9633
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 291
Składniki
Przygotować 2 galaretki agrestowe w 3 szklankach wody. Gdy zaczną tężeć przelać je do pucharków i wstawić do lodówki. Pucharki ustawić pod kątem opierając o ścianki lodówki, aby po zastygnięciu galaretka była w pucharku "pod kątem". Do galaretki można dodać dowolne owoce.
1galaretkę cytrynową rozpuścić w 1 szklance goracej wody. Gdy ostygnie i zacznie tężeć połączyć ją z 3 serkami DANIO. Na zastygniętą galaretkę agrestową wyłożyć serek i wstawić do lodówki do stężenia.
1 galaretkę truskawkową rozpuścić w 1,5 szklanki wody i odstawic do zastygnięcia.
Na zastygnietym serku ułożyć dowolne owoce i zalać zimną galaretką truskawkową. Ponownie schłodzić. Smacznego!