Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast wydawać pieniądze na sezamki,to robię je sama.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31044
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3690
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5873
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31044
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3690
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5873
Składniki
Miód rozgrzej w rondelku,mieszając,wsyp cukier.Gdy się stopi,wsyp sezam,podgrzewaj na małym ogniu,aż masa się zrumieni.Blachę polej olejem,wylej masę,wyrównaj.Lekko ostudzoną masę pokrój(gdy mas całkiem wystygnie,przy krojeniu się pokruszy).Sezamki odstaw do stwardnienia.