Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast wydawać pieniądze na sezamki,to robię je sama.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 219
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2826
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 219
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2826
Składniki
Miód rozgrzej w rondelku,mieszając,wsyp cukier.Gdy się stopi,wsyp sezam,podgrzewaj na małym ogniu,aż masa się zrumieni.Blachę polej olejem,wylej masę,wyrównaj.Lekko ostudzoną masę pokrój(gdy mas całkiem wystygnie,przy krojeniu się pokruszy).Sezamki odstaw do stwardnienia.