Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trzeba sprobowac zeby sie przekonac:)
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1144
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4793
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1437
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1144
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4793
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1437
Składniki
smietane ubic na sztywno,pod koniec ubijania dodac cukier puder,nastepnie delikatnie polaczyc smietane z jogurtem brzoskwiniowym.
brzoskwinie odcedzic i pokroic w kostke,zostawic z 3 kawalki do dekoracji.
rozpuscic dwie galaretki cytrynowe w 600ml goracej wody.
pokrojone brzoskwinki poloczyc z masa smietankowo-jogurtowa plus rozpuszczona zelatyne w niewielkiej ilosci wody(zelatyna musi byc chlodna) tak gotowa mase wylac na blache i wstawic do lodowki.
gdy ciasto juz zgestnieje poukladac zostawione brzoskwinie i zalac gestniejaca galaretka i ponownie wstawic do lodowki.Gotowe:) Zycze smacznego!!!