Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8233
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 443
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8233
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 443
Składniki
w metalowej misce upieklam rozowy biszkopt z 6 jaj;) przekroilam na 3 czesci kazdy nasaczylam woda z sokim z calej cytryny i lyzka cukru.
smietane ubilam na sztywno po czym dodalam cukier puder oraz zelatyne. do tego wrzucilam pokrojone w kostke obie galaretki. taka masa przelozylam placki. na wierzchu szpryca wycisnelam krem zrobiony z ubitych w kapieli wodnej jajek z cukrami a nastepnie utartymi z maslem. udekorowalam masa cukrowa ktora zrobilam sama ;)