Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7500
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2459
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7500
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2459
Składniki
Galaretki zieloną czerwoną i pomarańczową rozpuszczamy osobno w 1/2 szklanki przegotowanej wody.
Po stężeniu kroimy galaretki w kostkę i przekładamy do prostokątnej foremki (najlepiej keksówki)
Żółtą galaretkę rozpuszczamy w szklance przegotowanej, gorącej wody. Powystygnięciu miksujemy ją z serkami homogenizowanymi. Otrzymaną masą zalewamy w foremce galaretki i wstawiamy do lodówki, aby stężała