Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś innego, ale bardzo smacznego.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10707
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4807
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9149
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1352
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10707
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4807
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9149
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1352
Składniki
Jajka ubić na parze z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę, ubijać dalej, wlewając śmietankę. Banany pokroić na krążki, ułożyć w żaroodpornym naczyniu, zalać masą jajeczno-śmietankową. Z kromek bułki oddzielić skórkę, miękisz pokroić w kostkę, posypać deser. Zapiekać 30min w 180 st. C. Udekorować wiśniami koktajlowymi lub świeżymi malinami.