Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 60
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 706
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 461
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 135
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 60
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 706
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 461
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 135
Składniki
z mąki, cukru, smietany i masla zagniesc ciasto kruche podzielic na dwie czesci , jedna czesc wykleic srednia blaszke a druga schlodzic w lodowce, jablka obrac i zetrzec na tarce lub pokroic w male czastki wylozyc na blaszke, jablka posypac cynamonem i lekko cukrem pudrem. druga czesc ciasta rozwalkowac i przykryc jablka, lub zetrzec ciasto na tarce (jak kto woli), piec w piekarniku ok 50 min w 180 st., smacznego