Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet z pieczonego kalafiora z ciecierzycą
Odsłon: 56
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 93
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 122
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 97
Pasztet z pieczonego kalafiora z ciecierzycą
Odsłon: 56
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 93
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 122
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 97
Składniki
z mąki, cukru, smietany i masla zagniesc ciasto kruche podzielic na dwie czesci , jedna czesc wykleic srednia blaszke a druga schlodzic w lodowce, jablka obrac i zetrzec na tarce lub pokroic w male czastki wylozyc na blaszke, jablka posypac cynamonem i lekko cukrem pudrem. druga czesc ciasta rozwalkowac i przykryc jablka, lub zetrzec ciasto na tarce (jak kto woli), piec w piekarniku ok 50 min w 180 st., smacznego