Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1614
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1055
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1614
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1055
Składniki
jajka i cukier ubić aby była lekko kremowa piana ale nie twarda. dodać 1/3 mąki i proszek do pieczenia. wymieszać. dodać resztę mąki. jabłka pokroić na małe kawałki. prodiż wysmarować olejem lub margaryną (stopioną), posypać bułką tartą i położyć jabłka. wlać ciasto i piec przez około 30 minut aż do czasu gdy się zarumieni SMACZNEGO!!!