Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto to nie jest czasochłonne :)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 95040
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1898
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5716
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5708
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 95040
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1898
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5716
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5708
Składniki
żółtka, cukier oraz margarynę utrzeć.
dodać mąkę i proszek
ciasto podzielić na duże części
połowę ciasta włożyć na spód blachy, a na to jabłka starte na tarce.
warstwę jabłek polać ugotowanym budyniem, gorącym.
na koniec kładziemy reszte ciasta.
spód podpiec 15 minut