Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto to nie jest czasochłonne :)
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 37
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 535
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2005
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3996
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 37
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 535
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2005
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3996
Składniki
żółtka, cukier oraz margarynę utrzeć.
dodać mąkę i proszek
ciasto podzielić na duże części
połowę ciasta włożyć na spód blachy, a na to jabłka starte na tarce.
warstwę jabłek polać ugotowanym budyniem, gorącym.
na koniec kładziemy reszte ciasta.
spód podpiec 15 minut