Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto to nie jest czasochłonne :)
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 152
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1861
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14598
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19664
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 152
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1861
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14598
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19664
Składniki
żółtka, cukier oraz margarynę utrzeć.
dodać mąkę i proszek
ciasto podzielić na duże części
połowę ciasta włożyć na spód blachy, a na to jabłka starte na tarce.
warstwę jabłek polać ugotowanym budyniem, gorącym.
na koniec kładziemy reszte ciasta.
spód podpiec 15 minut