Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto bardzo smaczne i niezbyt trudne w przygotowaniu ,doskonałe na letnie upały,świetnie smakuje po wyjęciu z lodówki:)
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1853
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14571
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19635
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1853
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14571
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19635
Składniki
Pieczemy biszkopt z podanych składników ,w tzw. międzyczasie,przekładamy jabłka ze słoika do garnka ,ustawiamy mały płomień ognia ,wsypujemy 2 cytrynowe galaretki i mieszamy -do zagotowania ,odstawiamy do wystudzenia.Upieczony biszkopt studzimy i wykładamy na niego ,chłodne jabłka z galaretką . Przygotowujemy masę kremową -ubijamy śmietanę kremówkę z cukrem -oczywiście mikserem ,na koniec dodajemy wystudzoną galaretkę i wykładamy śmietanę na masę jabłkową ,wstawiamy ciasto do lodówki ,a gdy zastygnie na wierzch ścieramy ciemną czekoladę ,smacznego :)