Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pychotka
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 599
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 147
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 156
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 114
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 599
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 147
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 156
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 114
Składniki
Jajka ubić mikserem ze szklanką cukru. 2. Przesianą mąkę połączoną z sodą, proszkiem i cynamonem dodawać powoli do jajek ubitych z cukrem. Miksować na wolnych obrotach. 3. Na koniec dodać pokrojone w kostkę jabłka, olej, orzechy oraz migdały. Wymieszać łyżką. 4. Ciasto przelać do natłuszczonej tortownicy, piec w 180 stopniach ok. 50 minut. 5. Ciasto zawsze się udaje, pięknie pachnie podczas pieczenia. Najbardziej lubię na ciepło, z filiżanką herbaty cynamonowej.