Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto dla całej rodzinki, o smaku uzytych pierniczków
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8370
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 489
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8370
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 489
Składniki
Upiec biszkopt z 6 jajek
biszkopt przekroic posmarowac powidłami na tym ułożyc katarzynki
Ze skladników podanych na mase ugotować budyń. do gorącego dodac całą margaryne i bardzo dobrze wymieszac do całkowitego połączenia sie składników. Gorace wylac na pierniki.
przykryc druga cześcia biszkoptu
na wierzch polewa