Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Składniki
masło utrzec na puch z cukrem i cukrem wanilinowym.rozbic jajka żółtka dodac do masy.zmiksowac dodac mąke proszek do pieczenia i mleko plus bakalie,orzechy itp.oraz otarta skorke z pomaranczy,na koncu dodac ubita piane z bialek lekko wymieszac po czym mase podzielic na dwie czesci do jednej dodac kakao.oba ciasta ukladaj warstwami w foremce raz ciemne raz jasne.piecz godzine w temp.180 stopni-(przepis ma tą zaletę ze bakalie nigdy nie opadają na dno)-smacznego