Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2681
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1204
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2681
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1204
Składniki
Z mąki,żółtek,margaryny i 5dkgcukru zarobic ciasto,schłodzic w lodówce ok. 1h ,2 białka ubic na sztywno mikserem,zmniejszyc obroty i dodawac powoli 30dkgcukru pudru(powstały lukier ma się nie rozlewac,)Schłodzone ciasto rozwałkowac na grubosc3-4mm,obciąc równo i posmarowac całośc lukrem ,potem kroic w prostokąty wg uznania Piec w piekarniku ok 20 min. w temp. 170C nazłotawy kolor