Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Klopsiki rybne po 9. miesiącu życia"
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424835
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10659
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424835
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10659
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Składniki
Marchewkę obierz, umyj i ugotuj.
Czerstwą bułkę namocz w mleku, a potem odciśnij.
Surową rybę, marchewkę i bułkę zmiel w maszynce.
Do masy dodaj jajko, połowę bułki tartej oraz drobno pokrojoną natkę pietruszki i koperek. Potem wszystko dokładnie wyrób.
Formuj małe pulpety, obtaczaj je w tartej bułce i wkładaj do wrzącej wody, w której wcześniej rozpuściłaś masło. Klopsiki gotuj około 15 minut.Źródło: Mam dziecko