Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie ciasto marchewkowe z nutą dyniowo-migdałową
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1076
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2874
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 966
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1732
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14701
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1076
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2874
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 966
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1732
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14701
Składniki
marchew obrać i zetrzeć na średnich oczkach
mąke przesiać w celu napowietrzenia
Wszystkie składniki miksować do osiągnięcia jednolitej masy, Wierzch posypać płatkami migdałowymi. Nagrzać piekarnik do 180 stopni , termoobieg. Masę przełożyć do blachy 12x40 cm , wyłożoną papierem do pieczenia. Piec 60 minut