Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre ciasto,robię je na specjalne okazje.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 8934
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1134
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11442
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 478
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 8934
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1134
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11442
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 478
Składniki
Ugotować budyń utrzeć margarynędodac budyń.Krem podzielić na 4 części. Krem z jabłek:Jabłka gotować do miękkości(1 kg jabłek +1 szkl cukru) Galaretki czerwona i zielona rozpuścic osobno w 1/2 szklanki goracej wody Jabłka podzielić na dwie części,do jednej dodac żółtą a do drugiej czerwoną galaretkę. Przełożenie:placek miodowy-krem budyniowy-krem jabłkowy czerwony-krem budyniowy-biszkopt-krem budyniowy-krem jabłkowy żółty-krem budyniowy-placek miodowy Udekorowac według uznania.Ja robię więcej masy budyniowej i smaruje cały placek łacznie z bokami.na koniec obsypuję wiórkami kokosowymi.Smacznego