Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre ciasto,robię je na specjalne okazje.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3077
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 582
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3685
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 254
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 385
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3077
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 582
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3685
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 254
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 385
Składniki
Ugotować budyń utrzeć margarynędodac budyń.Krem podzielić na 4 części. Krem z jabłek:Jabłka gotować do miękkości(1 kg jabłek +1 szkl cukru) Galaretki czerwona i zielona rozpuścic osobno w 1/2 szklanki goracej wody Jabłka podzielić na dwie części,do jednej dodac żółtą a do drugiej czerwoną galaretkę. Przełożenie:placek miodowy-krem budyniowy-krem jabłkowy czerwony-krem budyniowy-biszkopt-krem budyniowy-krem jabłkowy żółty-krem budyniowy-placek miodowy Udekorowac według uznania.Ja robię więcej masy budyniowej i smaruje cały placek łacznie z bokami.na koniec obsypuję wiórkami kokosowymi.Smacznego