Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 126
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6900
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 126
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6900
Składniki
Wszystko mieszamy razem (ja użyłam robota kuchennego)
blaszkę smarujemy masełkiem i obsypujemy bułką tartą
Wylewamy masę
Pieczemy w zależności od blaszki,moja była dość głęboka wiec piekłam 30 minut w temperaturze 180,warto czasem zaglądać żeby zbytnio się nie zarumieniło:)