Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8519
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 347
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5181
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4922
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45271
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8519
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 347
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5181
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4922
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45271
Składniki
śmietanę 30% ubić na sztywno, dodać 12-18% ciągle ubijając wsypać cukier puder, na koniec dodać sok wyciśnięty z 1 cytryny.
jedną warstwę herbatników wyłożyć na dno dużej blachy do pieczenia, na to ok 1 cm masy śmietankowej, przykryć następną warstwą herbatników i znowu masa, robić tak do wyczerpania składników, z tym , ze na górze muszą być herbatniki. zostawić troszkę masy, aby posmarować cieniutko górę naszego Marcinka,
na tarce o drobnych oczkach zetrzeć trochę czekolady posypując nią całe ciasto. Wstawić do lodówki, aby ciastka zmiękły.
Gotowe :)