Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 97
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 184
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1263
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 97
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 184
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1263
Składniki
mleko zagotowac z cukrem i cukrem waniliowym. odlac pol szklanki mleka. do pozostalego dodac zoltka i make i ugotowac jak budyn. ostudzic
maslo zmiksowac i dodawac po lyzce ostudzonegobudyniu. wsypac wiorki zostawioc troche na posypanie na wierzchu. krakersy przelozyc tak przygotowana masa i odstawic do lodowki. SMACZNEGO;)