Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis opracowałem, ponieważ inne nie spełniały moich oczekiwań.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 129
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 991
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 129
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 991
Składniki
Wszystkie składniki powinny być w temperaturze pokojowej. Do odmierzenia składników używamy jednej szklanki.
Do miski wrzucamy w pierwszej kolejności same suche składniki i mieszamy je łyżką.
Następnie dodajemy mokre składniki (po dodaniu każdego z składników mieszamy łyżką).
mieszamy wszystko około 5 min.
Przekładamy do silikonowych foremek lub papilotek.
Piec około 35 minut w temp. 150 stopni. Smacznego!