Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Składniki
ZAGOTOWAĆ ;2 szkl. cukru,1 margarynę,6 łyżeczek kakao,0,5 szkl. wody,1 opakowanie cukru waniliowego .ODLAĆ 0,5 szkl. masy na polewę.Resztę masy wystudzić.
Do wystudzonej masy DODAĆ; 2,5 szkl. mąki ,2 łyżeczki proszku do pieczenia, 5 całych jaj, bakalie. ZMIKSOWAĆ wszystko do pojawienia się pęcherzyków powietrza. PRZEŁOŻYĆ do formy wyłożonej papierem do pieczenia. PIEC w 200 stopniach przez 45-50 min.