Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Składniki
ZAGOTOWAĆ ;2 szkl. cukru,1 margarynę,6 łyżeczek kakao,0,5 szkl. wody,1 opakowanie cukru waniliowego .ODLAĆ 0,5 szkl. masy na polewę.Resztę masy wystudzić.
Do wystudzonej masy DODAĆ; 2,5 szkl. mąki ,2 łyżeczki proszku do pieczenia, 5 całych jaj, bakalie. ZMIKSOWAĆ wszystko do pojawienia się pęcherzyków powietrza. PRZEŁOŻYĆ do formy wyłożonej papierem do pieczenia. PIEC w 200 stopniach przez 45-50 min.