Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko i prosto ... dla początkującego polecam !!!!!!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5286
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11707
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5057
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1305
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5286
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11707
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5057
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1305
Składniki
Margarynę rozpuścić w garnku(większym) nie dopuścić do wrzenia
dodać cukier -ciągle mieszając
dodać kakao
przesiać mąkę z proszkiem do pieczenia
dodać żółtka
garnek zestawić z ognia ubić białka na sztywną piane i wszystko delikatnie połączyć
Przelać do prostokątnej wysmarowanej formy
piec w 180-200 stopni ok 45 min z termoobiegiem krócej.
Można podawać z polewą ,cukrem pudrem, orzechami ,przekroić z masą , pokroić na małe kawałki i moczyć w czekoladzie posypywać wiórkami .
Smacznego !!!!!!!!!!!!1