Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko i prosto ... dla początkującego polecam !!!!!!
Chleb bezglutenowy może być rozczarowaniem dla każdego, kto z jakiejś przecho...
Odsłon: 360
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3662
Chleb bezglutenowy może być rozczarowaniem dla każdego, kto z jakiejś przecho...
Odsłon: 360
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3662
Składniki
Margarynę rozpuścić w garnku(większym) nie dopuścić do wrzenia
dodać cukier -ciągle mieszając
dodać kakao
przesiać mąkę z proszkiem do pieczenia
dodać żółtka
garnek zestawić z ognia ubić białka na sztywną piane i wszystko delikatnie połączyć
Przelać do prostokątnej wysmarowanej formy
piec w 180-200 stopni ok 45 min z termoobiegiem krócej.
Można podawać z polewą ,cukrem pudrem, orzechami ,przekroić z masą , pokroić na małe kawałki i moczyć w czekoladzie posypywać wiórkami .
Smacznego !!!!!!!!!!!!1