Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i szybki do zrobienia:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1930
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1626
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2580
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1930
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1626
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2580
Składniki
Margaryne roztopic i przestudzic...Do miski wsypac make..proszek do pieczenia..sode oczyszczona.. jajka..cukier.. kakao..i jajka wymieszac wszystko razem... wlac letnia margaryne.. ponownie wymieszac wszystko... gdy masa juz bedzie jednolita... wlac wtedy mleko i wymieszac do gladkiej jednolitej masy... Brytfanke nasmarowac tluszczem posypac bulka tarta.. i piec w piekarniku rozgrzanym 185 stopni C przez niecala godzine...