Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Miąższ dyni pokrój w kostkę, podlej niewielką ilością wody i ugotuj. Odcedź i zmiksuj na gładką masę.
Czekoladę stop z mlekiem. Jeszcze gorącą, wymieszaj z gorącą dynią (wówczas nie powstaną grudki). Śmietanę ubij na sztywno, wymieszaj z cukrem.
Część odłóż do dekoracji. Resztę wymieszaj z masą dyniowo-czekoladową. Mus rozłóż do pucharków, schłodź i udekoruj.Źródło: Bella Relaks