Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 20
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 49
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1842
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 20
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 49
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1842
Składniki
Mąkę przesiać,dodać cukier puder, jajka, mleko i sól- wszystko razem dokładnie wymieszać. Rozgrzać na patelni troszkę oleju i wlewać . Jak ktoś chce można cały czas smażyć na oleju, lub bez. ( pierwszego trzeba smażyć na oleju!!!!) Na koniec polać polewą lub włożyć dżem. Jak kto woli:)