Desery Przepis na:
Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 92
Dodano: 26.03.2011
Odsłon: 13062
1-2 os. | > 60 min | średnie | przystępne |
Mleko, margarynę, cukier i kakao zagotować i ostudzić. odlać 3/4 szklanki, a do reszty dodać pozostałe składniki . Piec w piekarniku ok. 40 minut. Polać polewą udekorować.
Na skróty
Komentarze do przepisu (6)

natasza 03 kwietnia 2011Zgłoś do usunięcia
proste wiec pewnie w swojej prostocie przepyszne ... i juz laduje do ulubionych2 Kto głosował? | Odpowiedz

marial9 30 marca 2011Zgłoś do usunięcia
Zgadza się, 3/4 szkl. odlanej masy służy do polania ciasta, a kakao dałam 3 łyżki. Przepraszam za przeoczenie:))0 Kto głosował? | Odpowiedz

armagiedon 29 marca 2011Zgłoś do usunięcia
Odlane 3/4 szklanki zagotowanego mleka z margaryną, cukrem i kakaem posłużą za polewę - tego co wywnioskowałam.0 Kto głosował? | Odpowiedz

Barbarelka36 27 marca 2011Zgłoś do usunięcia
Strasznie chaotyczny przepis.... nie wiadomo ile kakao, po co odlewać 3/4 szklanki? :(0 Kto głosował? | Odpowiedz

renka 27 marca 2011Zgłoś do usunięcia
A kakao ile? i cukru 2 szklanki?0 Kto głosował? | Odpowiedz

palooka 26 marca 2011Zgłoś do usunięcia
Wygląda pysznie:)2 Kto głosował? | Odpowiedz