Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne co nieco do kawki i na tłusty czwartek
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 101
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 37
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 35
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 26
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 101
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 37
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 35
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 26
Składniki
Mąkę , ser , ,jajka , cukier i cukier waniliowy , sodę i ocet wymieszać .
Zagnieśc ciasto , wałkować cienki placki i wykrawać z nich szklanką kółka a w tych kółkach drugie kółko kieliszkiem tak aby powstało ciastko z dziurka w środku .
Roztopić tłuszcz i smażyć oponki w głębokim tłuszczu jak pączki na zloty kolor .
Po wyjeciu posypać obficie cukrem pudrem .
SMACZNEGO !!!!!!