Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2652
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 999
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2652
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 999
Składniki
CIASTO: Wszystkie składniki połączyć , margaryne posiekac nozem i zagnieść z resztą składników. Ciasto podzielic na 2 części i wstawić do lodowki na godzine MASA ORZECHOWA: Ubić piane na sztywno z białek dodać zółtka cukier i cukier waniliowy, orzechy i wymieszać.
Jedną cześć ciasta rozwałkować i wyłożyc na formę , wylać przygotowana mase orzechowa i na gore polozyc rozwalkowana druga czesc ciasta. Piec w temperaturze 180 stopni okolo 40 min.