Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie powoduje, że owoce nie kłują dzieci w zęby:)
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 550
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 121
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 207
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 157
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 550
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 121
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 207
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 157
Składniki
Owoce obieram i myję. Jabłka ścieram na oczkach grubej tarki na dnie szklanego naczynia, na nich układam kawalątki mandarynek, plasterki kiwi (opcjonalnie może byc banan). Dokoła układam biszkopty. Wszystko polewam owocowym jogurtem i dla kontrastu posypuję owocem kiwi pokrojonym w kosteczkę.
Do pomocy biorę swoje dzieci. Wówczas własne dzieło pochłaniają szybciej niż nam się wydaje, a chipsy przy takiej sałatce stają się nudne i niezdrowe. Polecam:)