Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten deser jest pyszny.Warto go spróbować.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113602
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113602
Składniki
Wydrąż miąższ z owoców, odłóż 4 łyżki, a resztę zmiksuj w blenderze.
Dodaj śmietankę kokosową, mleko, wiórki i ekstrakt migdałowy.
Dodaj lody i ponownie zmiksuj.
Nałóż do kieliszków i udekoruj pozostałym miąższem owoców. Smacznego!!!