Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leciutki, pyszny torcik na gorące dni.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Upiec biszkopt. Wystudzić, przekroić i naponczować wodą ze sokiem z cytryny.
Śmietanę ubić z cukrem i serkiem mascarpone. Przełożyć biszkopt i ułożyć owoce. Można zalać galaretką.