Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duża dawka błonnika w pysznym wydaniu.
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 809
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3406
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 107
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 153
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 368
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 809
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3406
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 107
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 153
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 368
Składniki
Do wysokiego naczynia wsypać płatki owsiane,dodać jogurt, banany, proszek do pieczenia,sodę i jajka. Całość zblendować
Przygotować blachę na muffinki i papilotki. Nakładać w papilotki po łyżce ciasta. W środek można wrzucić owoc lub czekoladę. Przykryć druga łyżką ciasta.
Wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec ok 30 minut w 200 stopniach, w zależności od piekarnika.