Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Panna cotta z musem malinowym"
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 186
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1325
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25108
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 186
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1325
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25108
Składniki
Żelatynę namocz w 2 łyżkach zimnej wody. Laskę wanilii przekrój. Włóż do śmietany, wsyp cukier kryształ. Gotuj całość na małym ogniu ok. 10 min. Wyjmij laskę wanilii. Dodaj namoczoną żelatynę i dobrze wymieszaj.
Masę rozłóż do foremek. Odstaw na 3 godziny do stężenia. Wyjmij na talerzyki. Maliny rozgnieć, wymieszaj z cukrem pudrem. Musem polej każdą porcję.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Jaworek z Mętkowa</strong>Źródło: Bella Relaks