Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Panna cotta z musem malinowym"
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3900
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415041
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2441
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3900
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415041
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2441
Składniki
Żelatynę namocz w 2 łyżkach zimnej wody. Laskę wanilii przekrój. Włóż do śmietany, wsyp cukier kryształ. Gotuj całość na małym ogniu ok. 10 min. Wyjmij laskę wanilii. Dodaj namoczoną żelatynę i dobrze wymieszaj.
Masę rozłóż do foremek. Odstaw na 3 godziny do stężenia. Wyjmij na talerzyki. Maliny rozgnieć, wymieszaj z cukrem pudrem. Musem polej każdą porcję.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Jaworek z Mętkowa</strong>Źródło: Bella Relaks