Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Panna cotta z musem malinowym"
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7905
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1183
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13678
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7905
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1183
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13678
Składniki
Żelatynę namocz w 2 łyżkach zimnej wody. Laskę wanilii przekrój. Włóż do śmietany, wsyp cukier kryształ. Gotuj całość na małym ogniu ok. 10 min. Wyjmij laskę wanilii. Dodaj namoczoną żelatynę i dobrze wymieszaj.
Masę rozłóż do foremek. Odstaw na 3 godziny do stężenia. Wyjmij na talerzyki. Maliny rozgnieć, wymieszaj z cukrem pudrem. Musem polej każdą porcję.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Jaworek z Mętkowa</strong>Źródło: Bella Relaks