Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 282
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 88
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 128
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 282
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 88
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 128
Składniki
biszkopt : jajka ubijamy z solą na sztywno. dodajemy cukier a następnie mąkę z proszkiem do pieczenia. lekko mieszamy . brytfanka smarujemy masłem i sypiemy bułką tartę .pieczemy 30 minut w180 stop. C pianka :białka ubijamy, dodajemy cukier i ostudzoną galaretką (odrobinę zostawiamy )miksujemy ok.2 minut. piankę wkładamy na ostudzony biszkopt i polewamy galaretką (jak krople wody ). wstawiamy do lodówki do stężenia.