Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2674
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3001
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2674
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3001
Składniki
biszkopt : jajka ubijamy z solą na sztywno. dodajemy cukier a następnie mąkę z proszkiem do pieczenia. lekko mieszamy . brytfanka smarujemy masłem i sypiemy bułką tartę .pieczemy 30 minut w180 stop. C pianka :białka ubijamy, dodajemy cukier i ostudzoną galaretką (odrobinę zostawiamy )miksujemy ok.2 minut. piankę wkładamy na ostudzony biszkopt i polewamy galaretką (jak krople wody ). wstawiamy do lodówki do stężenia.