Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na Boże Narodzenie. Jest to przepis z gazety Tiny.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11297
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4944
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1142
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9843
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1460
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11297
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4944
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1142
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9843
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1460
Składniki
Masło, miód, cukier i przyprawy podgrzewaj, aż cukier się stopi. Wymieszaj z mąką, kakao, jajem i proszkiem d pieczenia. Zagnieć ciasto. Ochłodź. Ciasto rozwałkuj, wytnij figurki (aż 70). Piecz ok. 10 minut w 175 stopniach. Ostudź i posmaruj lukrem, czekoladą lub kremem i ozdób.