Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113607
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113607
Składniki
w garnku topimy margarynę, miód i cukier mieszamy aż sie wszystko połączy w jedną masę . wystudzimy Na stolnice wsypujemy : mąkę, proszek, przyprawa do piernika i jajko połączyć z masa miodową ZAGNIEŚĆ NA JEDNOLITĄ MASĘ pozostawić na ok. 30minut - 1godziny
Rozwałkować ciasto na grubość około 0,5 cm i wycinać foremkami różne wzory piec okolo 15 minut SMACZNEGO !