Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciacho rozpływa się w ustach! Do tego tanie i szybkie w wykonaniu!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 318
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11125
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3717
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1275
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 318
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11125
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3717
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1275
Składniki
Białka ubić ze szczyptą soli,dodać cukier i nadal ubijać na sztywną pianę.Dodać mak i wiórki (po trochu),wymieszać.Wylać na blachę (duża porcja),piec ok 30 min w 180st.
Masę przygotować według przepisu na opakowaniu.Wyłożyć na ostudzone ciasto.Herbatniki namoczyć w wódce wymieszanej z 0,5 szkl wody,ułożyć na masie.Polać polewą. W wersji wypasionej można na herbatniki wyłożyć masę krówkową.
Smacznego!