Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2190
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 949
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23108
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2190
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 949
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23108
Składniki
przygotować krem karpatkowy według przepisu na opakowaniu.
galaretkę rozpuścic w szklance gorącej wody.
przygotowac bitą śmietanę według przepisu na opakowaniu.
po wystygnięciu kremu karpatkowego, zmiksowac z margaryną lub masłem.
po wystygnięciu galaretki zmiksowac z bitą śmietaną .
układac warstwami : herbatniki, krem karpatkowy, herbatniki, masa krówkowa, herbatki, krem karpatkowy herbatniki i bita śmietana z galaretką.
zaraz włożyc do lodówki do stężenia.