Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 218
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 766
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1813
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 285
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 218
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 766
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1813
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 285
Składniki
przygotować krem karpatkowy według przepisu na opakowaniu.
galaretkę rozpuścic w szklance gorącej wody.
przygotowac bitą śmietanę według przepisu na opakowaniu.
po wystygnięciu kremu karpatkowego, zmiksowac z margaryną lub masłem.
po wystygnięciu galaretki zmiksowac z bitą śmietaną .
układac warstwami : herbatniki, krem karpatkowy, herbatniki, masa krówkowa, herbatki, krem karpatkowy herbatniki i bita śmietana z galaretką.
zaraz włożyc do lodówki do stężenia.