Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2324
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4422
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1381
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 349
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2324
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4422
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1381
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 349
Składniki
Mąkę , proszek do pieczenia i kakao przesiewamy . Białka oddzielamy od żółtek , ubijamy na sztywno ze szczyptą soli , dodajemy cukier ,następnie żółtka i olej . Łączymy delikatnie z mąką . Wylewamy do dużej blaszki wyłożonej papierem do pieczenia . Ser miksujemy z cukrem dodajemy budynie i olejek . Mieszamy . Powstałą masę przekładamy do woreczka ( odcinamy końcówkę ) , i robimy kratkę. Nagrzewamy piekarnik na 180 stopni . W trakcie pieczenia ser wejdzie w ciasto . Pieczemy około 40 - 45 minut . Smacznego :)