Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 435
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 435
Składniki
Mąkę , proszek do pieczenia i kakao przesiewamy . Białka oddzielamy od żółtek , ubijamy na sztywno ze szczyptą soli , dodajemy cukier ,następnie żółtka i olej . Łączymy delikatnie z mąką . Wylewamy do dużej blaszki wyłożonej papierem do pieczenia . Ser miksujemy z cukrem dodajemy budynie i olejek . Mieszamy . Powstałą masę przekładamy do woreczka ( odcinamy końcówkę ) , i robimy kratkę. Nagrzewamy piekarnik na 180 stopni . W trakcie pieczenia ser wejdzie w ciasto . Pieczemy około 40 - 45 minut . Smacznego :)