Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4689
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44438
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 185
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 155
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4689
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44438
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 185
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 155
Składniki
Make wymieszac dobrze (zmiksowac) z woda mineralna. Powinno powstac ciasto gesciejsze od nalesnikowego.
Krazki ananasa pokroic na 3 czesci, banany najlepiej na plastry.
W garnku rozgrzac olej, powinien byc bardzo goracy. Owoce obtaczac w ciescie i smazyc na zloty kolor. Osaczyc z tluszczu na papierowych recznikach.
Przygotowac sos kokosowy. Mleko kokosowe gotowac z cukrem do momentu az czesc plynu odparuje i sos zgestnieje ( mozna dodac odrobine slodkiej smietany).
Gotowy sos wylac na talerzyki, na nim ulozyc usmazone owoce, posypac po wierzchu cukrem pudrem i cynamonem.