Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzooo puszysty serniczek, który uwielbia moja rodzinka
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10375
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5975
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12816
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4564
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10375
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5975
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12816
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4564
Składniki
cukier, żółtka, masło, cukier waniliowy ucieramy na puszysta masę, dodajemy ser,aromat, sernix, proszek do pieczenia, i mieszamy mikserem .
białka ubijamy ze szczypta soli, i delikatnie łączymy z masą serową.
przekładamy do foremki, pieczemy 1 h w temp. 180''C
Ja podaję jeszcze ciepły, polewam wiśniami i gotowe :) Smacznego :)