Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nasz ulubiony, niezawodny, puszysty, rozpływający się w ustach sernik. Na kruchym spodzie, z delikatną kwaskowatą pianką. Polecam wszystkim smakoszom serników i nie tylko.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457154
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1314
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2165
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 533
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457154
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1314
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2165
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 533
Składniki
Wszystkie składniki połączyć i zagnieść ciasto. Włożyć na godzinę do lodówki. Wyłożyć spód i boki blaszki posmarowanej margaryną i posypaną mąką.
Wszystkie składniki razem zmiksować.. Masę serową wylać na ciasto.Piec 40 min w temp. 180 stopni.
Ubić białka na sztywną pianę, dodawać partiami cukier, na końcu dodać kisiel z torebki. Wylać na gorący sernik. Piec jeszcze 20 min.