Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nasz ulubiony, niezawodny, puszysty, rozpływający się w ustach sernik. Na kruchym spodzie, z delikatną kwaskowatą pianką. Polecam wszystkim smakoszom serników i nie tylko.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13703
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1570
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15189
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6226
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13703
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1570
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15189
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6226
Składniki
Wszystkie składniki połączyć i zagnieść ciasto. Włożyć na godzinę do lodówki. Wyłożyć spód i boki blaszki posmarowanej margaryną i posypaną mąką.
Wszystkie składniki razem zmiksować.. Masę serową wylać na ciasto.Piec 40 min w temp. 180 stopni.
Ubić białka na sztywną pianę, dodawać partiami cukier, na końcu dodać kisiel z torebki. Wylać na gorący sernik. Piec jeszcze 20 min.