Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 749
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22784
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15183
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4894
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45638
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 749
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22784
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15183
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4894
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45638
Składniki
KREM;PÓŁ LITRA ŚMIETANY 30 %,2 ŚNIEŻKI,1 BAŁA CZEKOLADA,1 PACZKA WIÓRKÓW KOKOSOWYCH.
PRZYGOTOWANIE CIASTA BISZKOPTU;Białka ubić dodać cukier,żółtka ciągle ubijając,dodać mąkę,proszek.PIEC 30MINUT.
KREM;Czekoladę rozpuścić z 4 łyżkami śmietany,odstawić do ostygnięcia.Resztę śmietany ubić ze śnieżkami dodać przestudzoną czekoladę,wiórki masa wylać na biszkopt wystudzony