Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie w stylu meksykańskim - pieczony batat, z sałatką z czerwonej fasoli, ku...
Odsłon: 15
Przepis dnia
Proste danie: świeże grzyby prosto z lasu przyrządzone w gęstym sosie śmietan...
Odsłon: 966
Danie w stylu meksykańskim - pieczony batat, z sałatką z czerwonej fasoli, ku...
Odsłon: 15
Przepis dnia
Proste danie: świeże grzyby prosto z lasu przyrządzone w gęstym sosie śmietan...
Odsłon: 966
Składniki
KREM;PÓŁ LITRA ŚMIETANY 30 %,2 ŚNIEŻKI,1 BAŁA CZEKOLADA,1 PACZKA WIÓRKÓW KOKOSOWYCH.
PRZYGOTOWANIE CIASTA BISZKOPTU;Białka ubić dodać cukier,żółtka ciągle ubijając,dodać mąkę,proszek.PIEC 30MINUT.
KREM;Czekoladę rozpuścić z 4 łyżkami śmietany,odstawić do ostygnięcia.Resztę śmietany ubić ze śnieżkami dodać przestudzoną czekoladę,wiórki masa wylać na biszkopt wystudzony