Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 41
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 26
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 123
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 128
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 41
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 26
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 123
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 128
Składniki
KREM;PÓŁ LITRA ŚMIETANY 30 %,2 ŚNIEŻKI,1 BAŁA CZEKOLADA,1 PACZKA WIÓRKÓW KOKOSOWYCH.
PRZYGOTOWANIE CIASTA BISZKOPTU;Białka ubić dodać cukier,żółtka ciągle ubijając,dodać mąkę,proszek.PIEC 30MINUT.
KREM;Czekoladę rozpuścić z 4 łyżkami śmietany,odstawić do ostygnięcia.Resztę śmietany ubić ze śnieżkami dodać przestudzoną czekoladę,wiórki masa wylać na biszkopt wystudzony