Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8496
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 335
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5158
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4912
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45196
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8496
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 335
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5158
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4912
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45196
Składniki
KREM;PÓŁ LITRA ŚMIETANY 30 %,2 ŚNIEŻKI,1 BAŁA CZEKOLADA,1 PACZKA WIÓRKÓW KOKOSOWYCH.
PRZYGOTOWANIE CIASTA BISZKOPTU;Białka ubić dodać cukier,żółtka ciągle ubijając,dodać mąkę,proszek.PIEC 30MINUT.
KREM;Czekoladę rozpuścić z 4 łyżkami śmietany,odstawić do ostygnięcia.Resztę śmietany ubić ze śnieżkami dodać przestudzoną czekoladę,wiórki masa wylać na biszkopt wystudzony