Do góry

Desery Przepis na:

RAFAELLO

RAFAELLO

Autor:

Przepisów i artykułów: 5 Ocena: 4

Dodano:

Odsłon: 2294

PYSZNE CIASTO

Składniki

  • Upiec biszkopt
  • Śmietana 30%, 0,5 L
  • śnieżka na mleko, 1 szt
  • biała czekolada, 2 szt.
  • wiórki kokosowe, 1 op.
  • siekane migdały, 1 op.
> 6 os. 60 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
RAFAELLO

Przygotowanie

  1. Śmietane ubić ze śnieżką ,czekolade rozpuścić na parze i dodać ją do śmietany .

  2. Na koniec dodać migdały i wiórki.Wylać na biszkopt .Wstawić dolodówki .

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń