Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla amatorów bez i bezików:)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3871
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414913
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2416
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3871
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414913
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2416
Składniki
Białka ubijamy na sztywno z cukrem natepnie dodajemy sok z cytryny a na koniec make ziemniaczana i proszek . Ubite białka wykladamy na wysmarowana tłuszczem blaszke Pieczemy ok 30 min w 150 stopniach na zloty kolor :) Nadzienie : Serek mieszamy z konfitura z wisni i dodajemy rozpuszczona w soku wystudzona zelatyne Upieczona beze pozostawiamy do przestygniecia a nastepnie smarujemy nadzieniem i za pomoca sciereczki zwijamy ostroznie rolade . Natepnie wstawiamy do lodowki najlepiej na noc przed podaniem posypujemy cukrem pudrem