Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla amatorów bez i bezików:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7827
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 277
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3024
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7827
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 277
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3024
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Składniki
Białka ubijamy na sztywno z cukrem natepnie dodajemy sok z cytryny a na koniec make ziemniaczana i proszek . Ubite białka wykladamy na wysmarowana tłuszczem blaszke Pieczemy ok 30 min w 150 stopniach na zloty kolor :) Nadzienie : Serek mieszamy z konfitura z wisni i dodajemy rozpuszczona w soku wystudzona zelatyne Upieczona beze pozostawiamy do przestygniecia a nastepnie smarujemy nadzieniem i za pomoca sciereczki zwijamy ostroznie rolade . Natepnie wstawiamy do lodowki najlepiej na noc przed podaniem posypujemy cukrem pudrem