Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rozpływa się w ustach :) gorąco polecam
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 332
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 409
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 667
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 332
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 409
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 667
Składniki
Białka ubić z cukrem, dodać żółtka i mąkę z proszkiem do pieczenia.
Jabłka obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Blaszkę wyłożyć pergaminem, rozłożyć utarte jabłka(można posypać cukrem lub cynamonem), na jabłka wylać przygotowane ciasto, wyrównać powierzchnię. Piec na złoty kolor. Po upieczeniu wyłożyć ciasto na ściereczkę, zdjąć pergamin i zwinąć roladę. Można posypać wierzch cukrem pudrem lub polać odrobiną czekolady.