Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i szybkie serduszka sernikowe z aromatycznym ciastem cynamonowym.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 79
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 238
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 812
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 79
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 238
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 812
Składniki
Mąkę przesiać z proszkiem do pieczenia dodać cukier, żółtko oraz cynamon i wszystko zmiksować. Następnie dodać margarynę i ponownie zmiksować składniki. Ser, śmietanę, cukier oraz cukier waniliowy a następnie jajko oraz mąkę ziemniaczaną. Wszystko zmiksować dokładnie. Podzielić na trzy części i przełożyć do miseczek. Do miseczek dodajemy barwniki spożywcze i dokładnie mieszamy z serem, aż się zabarwią. Do silikonowych foremek serduszek wsypujemy łyżkę ciasta i dokładnie ugniatamy palcami, a na wierzch wylewamy ser. Foremki wkładamy do piekarnika na ok 20 min. w temp. 200''C. Gotowe wyciągamy z foremki i pozostawiamy do przestygnięcia, a następnie dekorujemy. Smacznego !!